Ochrana osobných údajov

Úvod Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Plne rešpektujeme súkromie svojich zákazníkov, avšak pre vybavenie objednávky potrebujeme niektoré osobné údaje, ktoré budú použité výlučne na účely zaslania objednaného tovaru a na komunikáciu so zákazníkom.

V prípade, že nechcete, aby boli Vaše osobné údaje uložené v našej databáze, môžete si tovar objednať telefonicky, prípadne uveďte v "Poznámke k objednávke" žiadosť o ich vymazanie ihneď po jej vybavení.

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.kurek.sk osobné údaje svojich zákazníkov, získané registráciou pri vytváraní zákazníckeho účtu, spracúva v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov ("Zákon o ochrane osobných údajov").

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.kurek.sk  môže využívať personalizované zobrazovanie a ponúkanie služieb na stránke internetového obchodu, na základe zistených informácii o používateľovi pomocou prostriedkov informačných technológií, prípadne na základe jeho správania pri využívaní internetového obchodu.

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.kurek.sk  môže využívať služby na zobrazovanie a cielenie reklamy od externých dodávateľov. Získanie a spracovanie a ochrana osobných údajov je v ich kompetencii na základe platných zákonov.

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.kurek.sk  môže využívať zasielanie marketingových ponúk na e-mailovú adresu po prihlásením sa zákazníka pre odber noviniek (môže byť tiež použité slovné spojenie "spravodaj", "newsletter", "mailing list"). Pre zasielanie marketingových emailov využívame službu MailChimp. Z osobných údajov im poskytujeme vždy emailovú adresu ale môžu byť aj ďalšie údaje použité pri registrácii v internetovom obchode www.kurek.sk a získaných pomocou nástrojov informačných technológií. Všetky dostupné osobné údaje môžu byť využité na cielené zasielanie marketingových emailov.

Práva zákazníka ako dotknutej osoby pri spracúvaní osobných údajov sú uvedené v § 28 Zákona o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má za podmienok uvedených v Zákone o ochrane osobných údajov najmä právo na základe písomnej žiadosti od prevádzkovateľa:

  • - vyžadovať potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o nej spracúvané,
  • - vyžadovať vo všeobecne zrozumiteľnej forme informácie o spracúvaní osobných údajov v informačnom systéme,
  • - vyžadovať vo všeobecne zrozumiteľnej forme presné informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje na spracúvanie,
  • - vyžadovať vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,
  • - vyžadovať opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,vyžadovať likvidáciu jej osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil; ak sú predmetom spracúvania úradné doklady obsahujúce osobné údaje, môže požiadať o ich vrátenie,
  • - vyžadovať likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona,
  • - vyžadovať blokovanie jej osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti, ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby,
  • - namietať voči spracúvaniu, využívaniu alebo poskytovaniu osobných údajov na účely priameho marketingu.

Dozor nad dodržiavaním povinností ustanovených Zákonom o osobných údajov pri spracúvaní osobných údajov vykonáva Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820017 Bratislava 27

Kde NÁS NÁJDETE

  • Ing. Vladimír Kurek
  • Strojnícka 10
  • 080 06
  • Prešov
  • IČO: 14366207

NÁš KONTAKT

  • Po - Pia: 8:00 - 15:30
Info Dodanie tovaru Kontakt
Copyright 2017 - 2018 © KUREK.SK - kusový a bytový textil - eshop